Servicii Funerare

Primiți susținerea profesională deplină

Parastas de pomenire a personalităților marcante ale culturii și spiritualității 25.08.2018

Postat aug. 14, 2018

Comunicat

La 25.08.2018 ora 11:00 la Cimitirul „Central”, str. Mateevici, 11 în cadrul sărbătorilor naționale „Ziua Independenței Republicii Moldova” și „Limba noastră cea Română” va fi organizat un Parastas de pomenire a personalităților marcante ale culturii și spiritualității, trecuți în eternitate.

Manifestația culturală va fi organizată la inițiativa și cu suportul Administrației publice locale, Î.M. „Combinatul Servicii Funerare”, Asociației Culturale „Vatra” și a Uniunii Scriitorilor Republicii Moldova.

Evenimentul, preconizat a devenit deja o tradiție demnă de apreciat, purtând o semnificație cu conotație națională, iar simbol al acestuia fiind personalitățile trecute în neființă, memoria cărora este eternă.

Schemele amplasării mormintelor sunt afișate pe panoul informativ la intrarea pe aleea centrală a cimitirului, fapt ce va facilita, pentru vizitatori, identificarea amplasării locurilor de veci a personalităților care au manifestat spirit național și promovat valorile culturale a Republicii Moldova.

Astfel, pentru a aduce un omagiu personalităților marcante, invităm doritorii atât din Republica Moldova cât și de peste hotarele ei să viziteze la 25.08.2018 începând cu ora 11:00 Cimitirul „Central”, din municipiul Chișinău, str. Mateevici, 11.