Servicii Funerare

Primiți susținerea profesională deplină

„In Memoriam”

Postat aug. 22, 2019

 

Luna august ne bucură cu sărbătorile naționale: „Ziua Independenței” și „Limba Noastră”. Cu prilejul acestor evenimente istorice, decisive pentru statul nostru, Primăria Municipiului Chișinău, Î.M. „Combinatul Servicii Funerare”, în parteneriat cu Societatea Culturală „Vatra”, vor găzdui un Parastas de pomenire a înaintașilor noștri, personalități marcante ale culturii și spiritualității basarabene, trecuți în eternitate – „IN MEMORIAM”.

Comemorarea reprezentanților elitei culturale ale poporului nostru, care au trecut în neființă, a devenit deja o tradiție frumoasă pentru conducerea Combinatului, purtând o conotație națională. Aducem un omagiu solemn și plin de recunoștință tuturor celor care au manifestat solidaritate națională, devotament și patriotism, dar și inițiativă pentru un viitor prosper, menținerea păcii și păstrarea celor mai supreme valori ale societății.

Evenimentul va fi organizat la Cimitirului „Central”, din orașul Chișinău, str. A. Mateevici, 11, sâmbătă, la data de 31.08.2019, începând cu orele 11:00.

Sunt invitați toți doritorii!