Servicii Funerare

Primiți susținerea profesională deplină

ANUNȚ! SĂRBĂTORILE NAȚIONALE: „ZIUA INDEPENDENȚEI” ȘI „LIMBA NOASTRĂ”

Postat aug. 26, 2021

Administrația Î.M. „Combinatul Servicii Funerare” are deosebita ocazie să găzduiască tradiționalele manifestații culturale pe teritoriul cimitirului „Central”. Marți, 31 august, la orele 9:00, în fața bisericii „Tuturor Sfinților”, pe platoul central sunt invitați toți doritorii de a comemora personalitățile eminente ale Republicii Moldova.

Sfârșitul verii este marcat de sărbătorile naționale: „Ziua Independenței” și „Limba Noastră”, sărbători care ne reamintesc de identitatea neamului nostru, ne readuc încrederea și siguranța că viitoarele generații vor prelua modele demne de urmat.

Doar analizând istoria noastră zbuciumată și lecțiile trecutului, putem promova un sistem de valori cu adevărat autentice și sacre. Drumul spre un viitor prosper întotdeauna e luminat de făclia de veghe a tezaurului național. Adoptarea declarației de suveranitate și independență a statului, precum și limba pe care o vorbim a fost marcată de multe evenimente tumultoase, în care rolul major le-a revenit personalităților notorii.

Cu acest prilej, aducem un omagiu solemn și plin de recunoștință tuturor celor care au manifestat solidaritate națională, devotament și patriotism, dar și inițiativă. Respect profund tuturor combatanților pentru menținerea păcii și păstrarea valorilor noastre supreme.