Servicii Funerare

Primiți susținerea profesională deplină

Comunicat ” Sărbătorile Pascale „

Postat apr. 12, 2018

                          Comunicat

Venirea primăverii, bucuria Sărbătorilor Pascale ne dau energie și motive în plus de a ne strădui și mai mult,  de a depune  efort astfel, încât să reușim într-un timp extrem de scurt acele volume majore de lucrări de salubrizare și amenajare  a teritoriilor  cimitirelor municipale.

Anul acesta, care a fost cu multă zăpadă până aproape de finele lunii martie ne-a lăsat foarte puțin timp la dispoziție pentru aceste lucrări.

Mai mult ca atât, ne-am conformat cerințelor Primarului General Interimar al municipiului Chișinău, dnei Silvia Radu de a salubriza și pregăti teritoriile cimitirelor până la Sfânta Sărbătoare a Învierii.

Recunoaștem, nu a fost prea ușor. S-a lucrat de dimineață foarte devreme până în noapte târziu. Am mobilizat întregul colectiv al întreprinderii noastre .

Împreună cu toată administrația întreprinderii am făcut curățenie în toate cimitirele.  Cimitirul „Sf. Lazăr”  cel mai mare cimitir, grație participării la curățenie a tuturor angajaților, a programului de lucru prelungit și a bunei organizări s-a reușit. S-a evacuat în săptămâna dinaintea Învierii un volum enorm de deșeuri, peste 850 m3. Au fost antrenate 15-16 mașini zilnic la evacuare.

Mai adăugăm, că pe lângă salubrizarea teritoriului cimitirului „Sf. Lazăr” s-a lucrat și la plombarea gropilor pe aleea principală și din fața bisericii, a fost acoperită cu pietriș o suprafață de drum pentru a facilita accesul către acele sectoare.

Mulțumim tuturor care au răspuns solicitărilor noastre.