Servicii Funerare

Primiți susținerea profesională deplină

Comunicat 24.10.2019

Postat oct. 24, 2019

Comunicat

 

Conducerea I.M. „Combinatul Servicii Funerare” anunță întrunirea cu reprezentanții Ambasadei Republicii Polone în Republica Moldova. Marți, 29 octombrie 2019, la orele 12:00 va avea loc o ședință comună de totalizare a lucrărilor de restaurare a monumentelor de pe teritoriul cimitirului „Catolic”, din str. V. Trandafirilor 11, precum și analiza etapei de implimentare a proiectului de restaurare a Capelei familiei Ohanowicz, care se află în acest cimitir.

Suntem recunoscători pentru sprijinul acordat de către Ambasada Republicii Polone, în persoana ambasadorului, dlui Bartlomiej Zdaniuk și a reprezentantului Guvernului Poloniei, dlui Artur Mihalski. Proiectele sunt realizate în limitele Memorandumului bilateral de cooperare în domeniul conservării patrimoniului cultural polonez în Chișinău, semnat la data de 27.10.2014.

Sperăm și în contiunuare într-o colaborare fructuoasă și de susținere reciprocă în realizarea tuturor proiectelor inițiate, dar și în identificarea noilor posibilități de extindere a acestora.

 

Administrația Î.M. „Combinatul Servicii Funerare”

24.10.19