Servicii Funerare

Primiți susținerea profesională deplină

Comunicat 20.11.2017

Postat nov. 20, 2017

Astăzi, 20.11.2017 Î.M. „Combinatul Servicii Funerare” a primit delegația în frunte cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Polone în Republica Moldova, Dl Bartolomiej Zdaniuk,  din care au făcut parte Ministrul – Consilier, dl Jerzy Stankiewicz, reprezentantul Ministrului Culturii din Republica Polonă, dl Michal Michalski, cetățeni și alți reprezentanți ai poporului polonez.

Scopul vizitei a fost evaluarea lucrărilor  de restaurare la monumentele istorice  din cimitirul „Catolic”, situat în municipiul Chișinău, str. Valea Trandafirilor, 11.  Au mai participat și reprezentanții companiei ICS „Plastics – Mol” SRL, care au executat lucrări de conservare  a capelei familiei Ohanowicz prin construcția unui acoperiș de protecție, lucrări, care au fost înalt apreciate de către cei prezenți.

La fel au fost identificate monumentele ce urmează a fi restaurate pentru anul 2018.

În discursurile  Ambasadorului  Republicii Polone, dlui Bartolomiej Zdaniuk și directorului Î.M. „Combinatul Servicii Funerare”, dnei Ludmila Boțan s-a menționat faptul că, toate aceste acțiuni se fac pentru a comemora și înveșnici  trecutul popoarelor  noastre, trecut ce are multe file istorice comune și care ne vor ajuta și mai departe în dezvoltarea relațiilor bilaterale.