Servicii Funerare

Primiți susținerea profesională deplină

Comunicat 14.04.2018

Postat apr. 14, 2018

Comunicat

E  sîmbătă. O zi  frumoasă  de primăvară cu soare şi e ultima zi pentru a mai face curăţenie la mormintele celor dragi şi apropiaţi  plecaţi în eternitate.

Dis-de-dimineaţă toate cimitirele sau transformat intr-o mare de oameni, care din diferite motive nu au reuşit  să facă ordine în timpul săptămînii, să vină azi şi să facă acele lucrări necesare  de salubrizare.

La fel, pe ultima sută de metri, un pic obosiţi de programul  încărcat şi prelungit de lucru al acestor ultime două săptămîni şi angajaţii întreprinderii noastre sînt la datorie. Şi astăzi tot colectivul este antrenat în procesul de salubrizarea teritoriilor cimitirelor  pentru a aduna şi evacua toate deşeurile, pentru ca zilele  de Pomenire a celor plecaţi într-o altă lume să fie petrecută în curăţenie, linişte şi pace..

Se va  lucra  pînă tîrziu, la cimitirul Sf.Lazăr, ca şi în alţi ani se va lucra toată noaptea spre a reuşi evacuarea totală a deşeurilor pînă la sosirea vizitatorilor duminica dimineaţa.

Sîntem mulţumiţi de înţelegerea care o avem din partea populaţiei, de ajutorul şi aprecierea  eforturilor noastre de către Primarul General Interimar Dna Silvia Radu.

Mai adăugăm ca, duminică seara, după ce vor pleca toţi acei ce au venit să-I comemoreze pe cei înmormîntaţi în cimitirele gestionate de întreprinderea noastră, se va lucra ,la fel, toată noaptea la salubrizarea şi evacuarea deşeurilor,astfel încît şi în cea de a doua zi a Paştelui Blajinilor  să fie curate şi salubrizate  toate  teritoriile cimitirelor.

Totodată, repetat, venim cu acelaş apel,  la plecarea de la cimitir,  de a stinge lumînările, de a se lasa curaţenie la morminte  şi resturile de a fi duse la tomberoane.