Servicii Funerare

Primiți susținerea profesională deplină

COMUNICAT 10.09.2020

Postat sept. 10, 2020

Comunicat

 

În pofida situației pandemice dificile la nivel mondial, astăzi, la data de 10.09.2020, la sediul Î.M. „Combinatul Servicii Funerare” a fost organizată întrunirea cu reprezentanții Ambasadei Republicii Polone în Republica Moldova.

Într-o ședință comună cu administrația Combinatului s-au totalizat rezultatele obținute pe marginea proiectelor de colaborare între Ambasada Republicii Polone, Primăria municipiului Chișinău și Combinatul Servicii Funerare privind restaurare a monumentelor de pe teritoriul cimitirului „Catolic”, din str. V. Trandafirilor 11.

Suntem recunoscători pentru sprijinul acordat de către Ambasada Republicii Polone, în persoana secretarului, vice-consulului, dlui Maciej Kowalczyk și a expertului în probleme macroeconomice și politici de dezvoltare, dlui Octavian Mămăligă. Proiectele sunt realizate în limitele Memorandumului bilateral de cooperare în domeniul conservării patrimoniului cultural polonez în Chișinău, semnat la data de 27.10.2014.

Astfel, în cadrul ședinței s-a convenit continuarea implementării prevederilor memorandumului de colaborare și instalarea, în viitorul apropiat, pe teritoriul cimitirului a unui panou comemorativ al unor personalități marcante, de origine polonă, care-și au somnul de veci pe teritoriul Cimitirului „Catolic”.

Depunem multe speranțe într-o colaborare continuă și fructuoasă, dar și în identificarea noilor posibilități de extindere a acestor proiecte.

 

Administrația Î.M. „Combinatul Servicii Funerare”