Servicii Funerare

Primiți susținerea profesională deplină

Comunicat 04.08.2017

Postat aug. 4, 2017

     Ambasada Republicii Polone în Republica Moldova și Primăria mun. Chișinău deja de 3 ani colaborează efectiv în vederea conservării patrimoniului  cultural polonez în Chișinău având la baza memorandului de înțelegere încheiat la data de 27 octombrie 2014.

     An de an în cadrul întâlnirilor bilaterale care au avut loc între reprezentanți Ambasadei Polone în Republica Moldova, Ministerului  Culturii Republicii Polone și reprezentanții  ÎM,,Combinatul Servicii Funerare”, Primăriei mun. Chișinău au fost stabilite și îndeplinite obiective privind restaurarea și conservarea patrimoniului cultural Polonez din cim. Catolic (str. Trandafirilor 11).

    Comunicăm, că la data de 07.08.2017, ora 10-00, în incinta blocului administrativ a ÎM,,Combinatul Servicii Funerare”, va avea loc întâlnirea dintre reprezentanții Ambasadei Republicii Polone în Republica Moldova, Ministerului  Culturii Republicii Polone și reprezentanți ai ÎM,,Combinatul Servicii Funerare”, Primăriei mun. Chișinău cu privire la stabilirea sarcinilor pentru anul acesta de conservare și restaurare a altor pietre funerare ale reprezentanților poporului Polonez.

    Ulterior, delegația cim. Catolic se va deplasa la cim. Catolic pentru identificarea la fața locului a obiectivelor propuse. Cei care sunt interesați de evenimente cultural-istorice dintre Republica Polonă și Republica Moldova  sunt invitați să participe.

z2

z3

z4

z15

z13

z7

z12

z11

z10

z8

z6

z5

z1

z2